Για ενήλικες

Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας και αυτό είναι ένα από τα βασικά πράγματα που διαμορφώνουν το χαρακτήρα μας.

Έτσι, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε, το «Σύγχρονο Εργαστήρι Κεραμικής Δημιουργίας» της Ηλιάνας Λαζαρίδου, σας ενθαρρύνει να βγάλετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας.
Πως; Μα φυσικά με τη βοήθεια του πηλού και της φαντασίας σας!
Κάτι φαινομενικά τόσο απλό όπως ο άργιλος μπορεί να γίνει μέσο έκφρασης και εκτόνωσης μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο ή το σπίτι, ανοίγοντας μπροστά σας νέους δρόμους δημιουργικότητας που μπορεί να μην είχατε φανταστεί!
Με μεράκι, έμπνευση και τη σωστή καθοδήγηση τίποτα δεν είναι απίθανο καθώς ο πηλός, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε, να εκφραστούμε και να ξεχάσουμε το καθημερινό άγχος.
Η νοοτροπία του χώρου μας παραμένει ανοιχτή σε όλα τα επίπεδα συμμετεχόντων και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μας ανεξαρτήτως επιπέδου.
Τα μαθήματά μας, οργανωμένα σε πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες είναι σχεδιασμένα για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους.
Κύριος σκοπός μας είναι να ωφελήσουμε τον κάθε συμμετέχοντα ανάλογα με τις ικανότητες και τις επιδιώξεις του, ώστε να γνωρίσει και κατ’ επέκταση να αγαπήσει το χώρο της Κεραμικής.
Από τις βασικές χειροποίητες τεχνικές, τη διακόσμηση, την εφυάλωση και το ψήσιμο, σας καθοδηγούμε βήμα-βήμα και σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ένα νέο χόμπι και μέσο έκφρασης που σίγουρα θα λατρέψετε!
Μαζί θα περάσουμε μια υπεροχή δημιουργική σεζόν !
Ηλιάνα Λαζαρίζου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ
1000-1200 1000-1200

1200-1400

1200-1400
εικαστικό κόσμημα

1800-2000

1800-2000